Vyměňte si staré lístky za Hrady CZ 2022


Nezapomněli jste své lístky na festival Hrady CZ z roku 2020 a 2021 v šuplíku? Podle našich záznamů ano! Ale nevadí. Stále ještě máte možnost je během zbytku léta využít. Před námi je ještě jedna hradní zastávka na Moravě, a to na Bouzově a druhá v Čechách na Bezdězu. V obou případech se jedná o krásná místa. Nevadí, že jste původní lístky měli na jiný hrad. Za poukaz, který jsme Vám poslali, si můžete pořídit vstupenku na jakékoliv ze zbývajících míst. 

-> Chci získat lístky na Hrady CZ 2022 

 


Jak si můžete vyměnit vstupenky

Lístky na Hrady CZ můžete získat výměnou za původní vstupenky na Hrady CZ 2020 a 2021. Je to jednoduché. Za vstupenky jste dostali do mailu POUKAZ. Pořídíte si za něj novou vstupenku zde a to tak, že číslo poukazu použijete jako 100% slevový kód. Nic nedoplácíte. Novou vstupenku dostanete mailem.

Pokud jste původní vstupenku kupovali NA POBOČCE, vyměníte si ji za poukaz zde. Zadáte číslo vstupenky a do mailu vám přijde poukaz. Ten si pak vyměníte za novou vstupenku zde. Pokud jste kupovali ONLINE a poukaz Vám nepřišel, obraťte se na e-mail poukazy@ticketstream.cz, rádi Vám pomůžeme.

Když Vám nevyhovuje v příštím roce termín konání příslušného Hradu, na který jste měli původní vstupenku, nevadí, za poukaz si můžete pořídit lístek na jiné místo.

-> Chci vyměnit poukaz za lístky na Hrady CZ 2022 

 

Jaké jsou termíny festivalu Hrady CZ 2022


Bouzov (Olomoucký kraj) 26. – 27. 8.

Bezděz (Liberecký kraj) 2. – 3. 9.


Která kapela kdy vystoupí

Na festivalu Hrady CZ na Bouzově i na Bezdězu vystoupí nejlepších tuzemské hudební skupiny: CHINASKI, DIVOKEJ BILL, RYBIČKY 48, TOMÁŠ KLUS, MIRAI, MIG 21, POKÁČ, ANNA K., VISACÍ ZÁMEK, TRAUTENBERK, UGD, VYPSANÁ FIXA, XINDL X, BOTOX a REALITA. Přesný program (line up) obou zastávek festivalu Hrady CZ najdete na festivalovém webu.

-> Chci znát line up jednotlivých hradů 

 


 


-> Chci získat lístky na Hrady CZ 2022