Sinatrology 2018<BR>Swingové vánoce v Lucerně - GALA včetně Swingové noci

Sinatrology 2018

Swingové vánoce v Lucerně - GALA včetně Swingové noci

Popis

Doplňující informace

PŘÍZEMÍ PARKET
Na parketu v přízemí Lucerny bude stolové sezení (1 stůl pro 8 lidí) , na stolech hosté najdou založená vína, whisky, nealko a drobné občerstvení. Po celou dobu koncertu se o hosty sedící u stolu bude starat vstřícná obsluha. Ceny míst ke stolům jsou včetně občerstvení "all you can drink". Ceny od 2.990 Kč do 3.990 Kč. (možnost dokoupit si večerní raut po skončení koncertu na Swingovou noc za 1.000 Kč ZDE)

ZVÝŠENÉ PŘÍZEMÍ
Ve zvýšeném přízemí napravo a nalevo budou hosté moci též sedět u malých stolků pro 2 lidi, na nichž budou mít založené nápoje a drobné občerstvení. Za nimi budou připraveny barové stolky v případě zájmu sledovat koncert ve stoje. Po celou dobu koncertu se o hosty ve zvýšením patře bude starat vstřícná obsluha. Ve zvýšeném přízemí bude v rámci Swingové noci po galakoncertu probíhat večerní raut, tudíž vstupenky na tyto místa již zahrnují i vstupenky na raut, zahrnující neomezenou konzumace jídla a pití po celou dobu trvání Swingové noci (vyjma destilátů). Ceny míst ve zvýšeném přízemí jsou včetně občerstvení „all you can drink“ během koncertu a i večerní raut v rámci Swingové noci. Ceny od 2.990 Kč do 3.990 Kč.

1. A 2.PATRO
Ostatní vstupenky do sálu velké Lucerny, tedy na místa a do lóží na 1. a 2.balkóně jsou bez občerstvení. Vstupenky v sobě též zahrnují vstup na Swingovou noc po galakoncertě. Ceny od 490 Kč do 1.290 Kč. (možnost dokoupit si večerní raut po skončení koncertu na Swingovou noc za 1.000 Kč ZDE)

STÁNÍ
Další novinkou bude možnost si koupit vstupenky na stání. I tyto vstupenky v sobě zahrnují vstup na afterparty. Cena 490 Kč. (možnost dokoupit si večerní raut po skončení koncertu na Swingovou noc za 1.000 Kč ZDE)

koncert 19:00 hodin, open gate 17:45.

Sleva ZTP/P (držitel průkazu hradí plné vstupné, doprovod má vstup zdarma) pouze na e-mailovou objednávku: info[zavináč]ticketstream.cz. Součástí e-mailu musí být scan nebo fotografie průkazu opravňujícího ke slevě. Jiné slevy nejsou poskytovány.
ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA!

Pořadatel

Artanis Entertainment s.r.o.