AsianFest

AsianFest

Popis

Doplňující informace

Economy Class - vstup do areálu 11:00 – 22:00, děti do 12 let v doprovodu dospělého zdarma.

Business Class – vstup do areálu 9:00 – 22:00, welcome drink každý den festivalu, děti ve věku do 6 let v doprovodu dospělého zdarma.

First Class - vstup do areálu 9:00 – 22:00, uvítací občerstvení a nápoj ve First Class sekci, privátní restaurace, bary a oddělené toalety jen pro First Class hosty, tradiční čínské hůlky AsianFest2018 jako dárek, děti ve věku do 6 let v doprovodu dospělého zdarma

Diamond Class – vstup do areálu 9:00 – 22:00, občerstvení a nápoje v Diamond Class sekci zdarma po celou dobu konání festivalu, privátní restaurace, bary a oddělené toalety jen pro Diamond Class hosty, konzumace na festivalu v hodnotě 4000 Kč/3 dny, tradiční čínské hůlky AsianFest2018 jako dárek.

Vstupenky zakoupené online nebo v naší prodejně (Újezd 19, Praha, Malá Strana) mají vygenerovaný kód, který si při vstupu na festival vyměníte za platební náramek. Ten Vám umožní jednoduché bezkontaktní platby u všech prodejců.

Veškeré informace ohledně festivalu pro Vás připravujeme v aplikaci, kterou již brzy naleznete ve Vašem PlayStore pro Android a AppStore pro iOS. Informace v aplikaci budou doplňovány až do samotného festivalu. Tato aplikace Vám bude sloužit jako kompletní průvodce celým programem AsianFest2018 tak, aby Vám nic neuniklo a odcházeli jste od nás s nezapomenutelným zážitkem.

Ve večerních hodinách se návštěvníci AsianFest 2018 mohou těšit na hudební festival Paradise Island, který pro Vás bude připraven na jednom z našich podií.

Pořadatel

ColdPress s.r.o.