Bravo Broadway! - Muzikálový večer, <br>Severoceská filharmonie Teplice, Randall Craig Fleischer 
<BR>Mezinárodní hudební festival Český Krumlov 2017

Bravo Broadway! - Muzikálový večer,

Severoceská filharmonie Teplice, Randall Craig Fleischer
Mezinárodní hudební festival Český Krumlov 2017
www.festivalkrumlov.cz

Popis

Doplňující informace

Během své bohaté kariéry Rob Evan vystoupil v sedmi hlavních rolích na scénách v New Yorku. Byl členem původního hereckého obsazení broadwayského muzikálu Jekyll & Hyde, kde hrál hlavní role. Dále ztvárnil Jeana Valjeana v Bídnících. Se skupinou Trans-Siberian Orchestra absolvoval turné po Evropě a Spojených státech jako Beethoven v rockové opeře s názvem Beethoven's Last Night. Mezi umělce, se kterými vystoupil, patří mimo jiné Sir Elton John, Phil Collins, REM, Bonnie Tyler a Usher. Evan má na svém kontě četná úspěšná vystoupení na koncertech s významnými symfonickými orchestry. Je spoluautorem (s Randallem C. Fleischerem) koncertního vystoupení ROCKTOPIA, směsice klasické hudby s klasickým rockem, ve kterém zpívá v rámci současného celosvětového turné.

Hugh Panaro byl popsán jako „jednička v zužujících se řadách skvělých herců hlavních rolí na Broadwayi“. Uznávaný kritiky a milovaný fanoušky, mezi jeho silné stránky patří všestrannost, charisma, znamenitý pěvecký talent a slovy jednoho z jeho bývalých spoluúčinkujících vzhled filmové hvězdy. Jeho první role, Friedrich, v místní produkci muzikálu The Sound of Music přišla, když mu bylo dvanáct. V roce 1988 si Hugh zahrál roli Mariuse Pontmercyho v prvním národním turné produkce Les Misérables (česky Bídníci) a o několik měsíců později získal místo u společnosti na Broadwayi. Následně si jej vybral Hal Prince pro roli Raoula de Chagny, romantického mladého hrdiny ve veleúspěšném muzikálu Fantom opery, jehož autorem je Sir Andrew Lloyd Webber.

Randall Craig Fleischer je fenoménem hudebního světa – je držitelem tří postů hudebního ředitele, jeho skladby a aranžmá se hrají po celém světě, je velice vytížený jako hostující dirigent, získal řadu ocenění a během své kariéry působil na čtyřech kontinentech. Mezinárodní pozornost si poprvé získal, když při turné po Japonsku a Sovětském svazu v roce 1990 dirigoval Dvořákův violoncellový koncert, na němž jako sólista vystoupil Mstislav Rostopovič. Jako skladatel a hudební aranžér je čelním představitelem žánrů "symphonic rock" a "world music fusion". Je spoluautorem učebnic pro děti a jako jediný americký dirigent získal cenu "Parent's Choice Award" časopisu Newsweek za svůj průlomový CD ROM Péťa a vlk.

První zmínky o konání koncertů Severočeská filharmonie Teplice pocházejí již z roku 1828. Na konci 19. století orchestr řídili významní dirigenti, jako např. Felix von Weingartner, Richard Strauss, nebo Siegfried Wagner. Od roku 1997 stojí v jejím čele kanadský dirigent Charles Olivieri-Munroe. V posledních deseti letech filharmonie Teplice výrazně rozšířila své zahraniční i tuzemské aktivity, a je zvána na významné české i zahraniční festivaly. Je pořadatelem Hudebního festivalu L. van Beethovena.

Vstupenky ZTP a ZTP/P pouze na e-mailovou objednávku: info@ticketstream.cz. Součástí e-mailu musí být scan nebo fotografie průkazu opravňujícího ke slevě..

Pořadatel

AUVIEX, s.r.o.