<FONT COLOR=RED>FOODPARADE 27.8.2017 vstupenka </FONT><br>festival jídla a pití<br>www.foodparade.cz<br>V ceně vstupenky je zahrnuta 200 Kč konzumace (10 Chefů)

FOODPARADE 27.8.2017 vstupenka

festival jídla a pití
www.foodparade.cz
V ceně vstupenky je zahrnuta 200 Kč konzumace (10 Chefů)
www.foodparade.cz

Popis

Doplňující informace

Foodparade - Festival jídla a pití s nejlepší atmosférou!

26. a 27. srpna 2017 se bude v zahradách Trojského zámku konat již 7. ročník festivalu Foodparade, tentokrát s mnoha novinkami. Čeká na vás 30 skvělých restaurací se svým degustačním menu. Milovníci grilování se mohou účastnit Grill akademie Weber, pro nadšence do focení bude připravena škola food fotky a foodstylingu Nikon, za dětmi přijede dvoupodlažní autobus z hračkářství Hamley`s. V cooking show zóně vystoupí nejlepší kuchaři a nově budou mít hosté přistup také do velké workshop zóny s celodenním programem.

Foodparade je festival s vysokým standardem služeb. Vše je servírováno ve skle a porcelánu, díky rychlému bezkontaktnímu systému na vás nečekají žádné fronty u stánků, připraveno je velké množství sezení a chill-out zón s lehátky. Vyhrazeny budou jako každý rok piknikové louky. Deky na piknikování si můžete na místě zapůjčit, nebo si přinést vlastní.

Cena zahrnuje 100 Kč vstupné + 10 Chefů v hodnotě 200 Kč na ochutnávku. Chef je oficiální festivalové platidlo. 1 Chef = 20 Kč.

Děti do 10 let mají vstup zdarma.

Při vstupu získá oproti záloze každý účastník festivalový čip, na který mu bude nahráno 200 Kč jako základní konzumace. Vše na festivalu lze platit bezkontaktně tímto čipem. Dobíjení peněz na čipy je možno na mnoha místech v areálu, platit lze hotově i kartou. Stav vaší hotovosti na čipu zjistíte u kteréhokoliv stánku nebo u dobíjecích stanic.

Pořadatel

Chefparade s.r.o.