SWING V KUCHYNI
Menu
Rybí degustace
Krevetový koktejl s avokádovým pyré a křepelčím vejcem
Grilovaná chobotnice s marinovanou mušlí svatého Jakuba, libečkovým krémem a temperovaným chřestem
Sv. Petr s makovou krustou s hráškovým pyré, glazurovanými kedlubnami v šafránovém másle a smaženými růžičkami květáku, jemná máslová omáčka s kaviárem
Kulička z hořké čokolády plněná jahodovým Tiramisu s jahodovým tartare, karamelovou omáčkou a jahodovou makronkou
Masová degustace
Presovaná terina z perliččích prsou marinovaných v portském víně balená v hráškovém prachu na kedlubnovém carpacciu s karotkovým pyré
Jehněčí hřbet balený v lískooříškové krustě se špenátovým pyré a petrželové ranné brambůrky, malinové demi glace s růžovým pepřem
Smetanový telecí valeček upravený Sous Vide s hráškovým prachem, květákové ragů s bílým lanýžem, vaječná omeleta, restovaný šťovík a hlavičky chřestu, omáčka z pečených rajčat
Kulička z hořké čokolády plněná jahodovým Tiramisu s jahodovým tartare, karamelovou omáčkou a jahodovou makronkou