Evžen Oněgin<BR>Alexandr Sergejevič Puškin<BR>Dmitri Dyuzhev

Evžen Oněgin

Alexandr Sergejevič Puškin
Dmitri Dyuzhev

Popis

Doplňující informace

В спектакле прозвучит музыка выдающегося советского композитора Сергея Прокофьева, написанная специально для спектакля « Евгений Онегин» в знаменитом Камерном театре. Режиссер спектакля – актриса, режиссер, педагог, Народная артистка РСФСР – Антонина Михайловна Кузнецова. Изысканный и духовный спектакль «Евгений Онегин» в исполнении Дмитрия Дюжева никого не оставит равнодушным и поможет вновь оценить шедевр мировой литературы

Dmitrij Dyuzhev
Slavný ruský herec - se představí divákům v nejslavnějším a v nejvýznamnějším díle velkého ruského básníka A.S. Puškina Evžen Oněgin.

Mistrovské dílo A.S. Puškina neztratilo svou popularitu a stále je milováno a uctíváno miliony lidí. Samozřejmě že, tato hra je jedním z nejzajímavějších žánrů, kde umělec společně s publikem reinterpretuje encyklopedii ruského života. Každé takové vystoupení je " tady a teď" a proto je zcela výjimečným fenoménem. Během představení zazní hudba vynikajícího sovětského skladatele Sergeie Prokofjeva napsaná speciálně pro hru Evžen Oněgin v proslulém komorním divadle. Režisérkou hry je herečka, režisérka, pedagožka, lidová umělkyně RSFSR Antonina Michajlovna Kuznecová. Vynikající, vytříbené a duchovní představení Evžen Oněgin v provedení Dmitrije Dyuzheva nikoho nenechá lhostejným a pomůže znovu ocenit kvalitu mistrovského díla světové literatury.

Představení v ruském jazyce.

Pořadatel

Music Factory s.r.o.