FENOMÉN MANIPULACE<br>charitativní vzdělávací konference

FENOMÉN MANIPULACE

charitativní vzdělávací konference

Popis

Doplňující informace

Petr Havlíček - Patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice. Je absolventem Vysoké školy zemědělské v Brně obor zootechnika se specializací na potravinářské technologie. S výživou začal krátce po absolutoriu vysoké školy. Nejprve jako odborný konzultant ve společnosti HC Compact a následně ve společnosti Energus. Od roku 1996 se věnuje výživě a životnímu stylu. Od roku 2001 je externím konzultantem společnosti Nutrend. Od roku 2007 jeden z předních odborníků časopisu Dieta a hlavní garant soutěže Hubneme do plavek. Od roku 2009 je tváří a odborným garantem projektu Změním se ZPMV. Od roku 2013 je externím konzultantem firmy Aramark. V letech 2005-2013 byl odborným garantem a spolumoderátorem pořadů Jste to, co jíte a Souboj v těžké váze Je odborným garantem a tváří obecně prospěšné společnosti Vím, co jím a piju. Velice populárním se stal pořad na stanici Rádio Impuls - Buď fit s Petrem Havlíčkem S šéfredaktorkou časopisu Dieta Petrou Lamschovou napsal 6 knih: Jídlo jako životní styl I. - III., Superjídelníček. Jak se hubne v Čechách, Jde to i bez pšenice Patří k uznávaným výživovým poradcem v oblasti sportovní výživy. K jeho klientům patřili např. Kateřina Neumanová, Tomáš Dvořák, Roman Šebrle, Václav Chalupa, Petr Vavroušek, Lucie Hradecká, v současné době zahájil spolupráci s Petrou Kvitovou a Jiřím Ježkem. Jídelníček si od něj nechali udělat také Naďa Konvalinková, Jiří Korn nebo Ilona Csáková a mnozí další. Tomáš Lukavec - je úspěšný brand manažer a autor bestselleru Jsi značka?!, který díky svým projektům jako byl Banán za milion (prošlo jím 36 456 lidí), Pekelná značka nebo Jsi příběh vydělal za 2 roky přes 9 miliónů korun, formou příběhů, tipů a konkrétních kroků ukazuje, jak využít svoje silné stránky a dynamicky růst ve vašem oboru, ať už jste zaměstnanec nebo podnikatel.

Michael Zima - se posledních 15 let naplno věnoval produkci, marketingu, sponzoringu a propagaci. Již 10 let pořádá v O2 aréna oblíbený Wellness Marathon, největší aerobic-fitness-dance párty v Evropě. A sdružuje 100 sportovních center. Je úspěšným majitelem realitní kanceláře River Diamond Reality, která se již přes pět let věnuje prodeji luxusních bytů v pražském Karlíně.

Jeroným Klimeš - je český psycholog. Zabývá se převážně psychologií rodiny, církevně-pastorální psychologií. Dříve se zabýval i policejní psychologií a psychologií reklamy. Pracoval deset let jako konzultant pro veřejného ochránce práv, pět let jako poradce ministra práce a sociálních věcí a šest let vyučoval psychologii na Filozofické fakultě UK. Dnes se věnuje především partnerskému poradenství a přednáškové činnosti. V médiích se vyjadřuje například k tématům korupce, policejních zásahů nebo partnerských vztahů apod.

Výtěžek ze vstupného je určen dětem z dětských domovů, na jejich integraci po odchodu z ústavní péče do běžného života. Po odchodu z DD je čeká nejtěžší část života a častokrát se dostanou na scestí. Proto je nutné jim věnovat zvýšenou pozornost v tomto období a pomoct jim s osamostatněním - s přechodem z dětského domova do reálného společnosti.

Nákupem vstupenky jim pomůžete i Vy - nejen, že kultivujete prostředí tím, že se vzděláte, ale zároveň měníte osudy těchto dětí.

Pořadatel

Fila Better, s.r.o.