Vážení fanoušci,


Jsme velmi rádi, že jste si zakoupili vstupenku na Noc s legendou s Attilou Véghem dne 24.6. v Praze v Goldfingers. Zasíláme Vám veškeré informace, abychom Vám co nejvíce přiblížili, jak bude večer vypadat.


Adresa místa konání:

Goldfingers Prague

Václavské náměstí 840/5

Praha


Open door: 18:00

Začátek akce: 19:00


COVID testy

Všichni prosím přijďte na místo se svou vstupenkou (v telefonu nebo vytištěnou) a s potvrzením o negativním testu na COVID. Dle nového nařízení vlády stačí čestné prohlášení o sebetestování a dále samozřejmě:

PCR test ne starší než 7 dní

AG test ne starší než 3 dny

Potvrzení o prodělané nemoci maximálně v přechozích 180 dnech

Potvrzení o testu ze zaměstnání (ne starší než 72 hodin)

Potvrzení o testu ze školy včetně čestného prohlášení (ne starší než 72 hodin)


Program večera

Program večera je naplánován přibližně od 19:00-22:00. Můžete se těšit na UFC zápasníka Lajoše Kleina, na MMA zápasníka Michala Martínka, na rappera Rytmuse a samozřejmě na hlavní hvězdu večera, Attilu Végha. Chybět nebude ani oblíbená aukce předmětů Attily Végha. Platba vydražených předmětů je možná hotově (CZK, EURO) i kartou.

Během celého večera si také budete moci zakoupit tričko, mikinu nebo limitovanou edici postavičky Attily Végha, s nimiž bude stánek hned u vstupu do klubu. Platba je možná též hotově i kartou.


Meet and Greet

Pro všechny platí možnost Meet and Greet s Attilou Véghem. Fotografie z Meet and Greet najdete ještě ten večer na Facebooku VDN Promo. Vyfocením dáváte souhlas se zveřejněním fotografie ve foto albu právě na Facebooku VDN Promo. Pro zaslání fotografie v plné kvalitě se můžete hned následující den obrátit na mail: info@vdnpromo.cz, kam zašlete fotografii z Facebooku a my Vám najdeme stejnou a zašleme ve velkém rozlišení.


Budeme se na Váš těšit.


Vaše VDN Promo