Vyměňte si lístky a užijte si Hrady CZ 2022 s kapelou Chinaski!


Kapela Chinaski je další potvrzený headliner příštího ročníku festivalu Hrady CZ. Na festival se vrací po dlouhých sedmi letech. Chcete si vedle ní pořádně užít nejlepší muziku na nejhezčích památkách? Vyměňte si staré lístky za vstupenky na festival Hrady CZ 2022, který proběhne v létě příštího roku. Předprodej vstupenek již běží. Když to stihnete do konce listopadu, můžete vyhrát i hradní festivalová trička.

-> Chci získat lístky na Hrady CZ 2022 

 

Jak si můžete vyměnit vstupenky

Lístky na Hrady CZ můžete získat výměnou za původní vstupenky na Hrady CZ 2020 a 2021. Je to jednoduché. Za vstupenky jste dostali do mailu POUKAZ. Pořídíte si za něj novou vstupenku zde a to tak, že číslo poukazu použijete jako 100% slevový kód. Nic nedoplácíte. Novou vstupenku dostanete mailem.

Pokud jste původní vstupenku kupovali NA POBOČCE, vyměníte si ji za poukaz zde. Zadáte číslo vstupenky a do mailu vám přijde poukaz. Ten si pak vyměníte za novou vstupenku zde. Pokud jste kupovali ONLINE a poukaz Vám nepřišel, obraťte se na Ticketstream na mail poukazy@ticketstream.cz a zde Vám pomohou.

Když Vám nevyhovuje v příštím roce termín konání příslušného Hradu, na který jste měli původní vstupenku, nevadí, za poukaz si můžete pořídit lístek na jiné místo.

-> Chci vyměnit poukaz za lístky na Hrady CZ 2022 


 

Jaké jsou termíny festivalu Hrady CZ 2022

Točník – Žebrák (Středočeský kraj) 15. – 16. 7.

Kunětická hora (Pardubický kraj) 22. – 23. 7.

Švihov (Plzeňský kraj) 29. – 30. 7.

Rožmberk nad Vltavou (Jihočeský kraj) 5. – 6. 8.

Veveří (Jihomoravský kraj) 12. – 13. 8.

Hradec nad Moravicí (Moravskoslezský kraj) 19. – 20. 8.

Bouzov (Olomoucký kraj) 26. – 27. 8.

Bezděz (Liberecký kraj) 2. – 3. 9.

-> Chci vědět více o hradech 


 

Hrady CZ plné hudebních hvězd

Sedmnáctý ročník festival Hrady CZ nabídne příští rok spoustu těch nejlepších hudebních skupin z Čech a Slovenska. Nyní můžeme jmenovat tyto čtyři: CHINASKI, DIVOKEJ BILL, RYBIČKY 48 a TOMÁŠ KLUS

-> Chci vědět více o kapelách 


 

V listopadu můžete vyhrát hradní tričko

Pokud o máte zájem o hradní merchandise, pořiďte si během listopadu vstupenky na Hrady CZ 2022 ať již výměnou nebo nákupem a můžete vyhrát hradní tričko. Každý týden budeme losovat dva výherce z řad fanoušků Hradů, kteří již budou mít lístky na příští rok.

-> Chci získat lístky na Hrady CZ 2022