Kamarádi máme pro vás důležité informace k dalšímu koncertu Monster Meeting v Jihlavě. Ta nejdůležitější je, že Monster Meeting 2020 v Jihlavě BUDE !

Ale potřebujeme od vás pomoci v podobě respektování platného opatření Krajské hygienické stanice kraje Vysočina, protože v Jihlavě vznikla komplikovanější zdravotní situace, kterou jsme poslední dny řešili s místními úřady. Finální rozhodnutí nám akci umožnilo konat, ale v rámci důsledného dodržování opatření pro zdraví všech. 

Tím nejdůležitějším je, že do areálu vás můžeme pustit POUZE S ROUŠKOU. Na jejich aplikaci uvnitř areálu budeme také dohlížet, samozřejmě mimo konzumaci a výjimky udělené dětem atd. Při porušení nemůžete být v areálu, takže naši jinak milí a ochotní ochrankáři vás budou upozorňovat a případně i vykážou z areálu :(. Hlediště bude rozdělené na dva sektory se dvěma dolními vstupy (od Březinových sadů a z druhé strany od ZOO). Máme velkou rezervu v kapacitě, tak nepředpokládáme jejich naplnění, jen si ohlídejte, abyste s kamarády šli stejnými vstupy, pokud nepůjdete najednou. To vám ještě popíšeme v následujících dnech. 


DÍKY MOC ZA POCHOPENÍ a těšíme se na už jednou odloženou jihlavskou zastávku našeho dlouho připravovaného turné.