Vážení fanoušci,


Jsme velmi rádi, že jste si zakoupili vstupenku na Noc s legendou s Jaromírem Jágrem, která se bude konat tuto neděli 29.8.ve Foru Karlín v Praze. Jsme velmi vděčni, že i přes odkládání akce kvůli covidové situaci jste vydrželi a moc se na vás těšíme.
Zasíláme Vám veškeré informace, abychom Vám co nejvíce přiblížili, jak bude večer vypadat.


Adresa místa konání:
Forum Karlín Praha
Pernerova 51
186 00 Praha 8 - Karlín
Open door: 18:00
Začátek akce: 19:00
Předpokládaný konec: 22:00
Meet and Greet: Ihned po skončení akce


COVID testy
Všichni prosím přijďte na místo se svou vstupenkou (v telefonu nebo vytištěnou) a s covid potvrzením a to:
PCR test ne starší než 7 dní
AG (POS) test ne starší než 3 dny
Potvrzení o prodělané nemoci maximálně v přechozích 180 dnech
Potvrzení o kompletním očkování, kdy od poslední dávky uplynulo nejméně 14 dnů
Potvrzení může být jak v telefonu, tak vytištěné na papíře. Po dobu akce je uvnitř nutné mít nasazený respirátor.


Outfit
Smart casual – V překladu můžeme říci jako ležérně elegantní


Program večera
Začátek večera je naplánovaný na 19:00. Celým večerem vás provede moderátor, kterého všichni máme neodmyslitelně spojeného s hokejem – Robert Záruba. Můžete se těšit na hudební a sportovní hosty. A chybět nebude ani oblíbená aukce předmětů od Jaromíra Jágra.


Aukce
Aukční předměty si můžete prohlédnout při vstupu do Fora Karlín před začátkem akce a vybrat si ten váš, který si vydražíte Výtěžek z dražby bude putovat do nadace Knights foundation, která pomáhá těm, jenž se ocitli v tíživé životní situaci.
Platba vydražených předmětů je možná hotově (CZK, EURO) i kartou.


Postavičky
Ve Foru Karlín si budete moci před začátkem akce a po ní zakoupit postavičku Jaromíra Jágra, která je vůbec první postavičkou svého druhu na českém trhu. Byla vydána limitovaná edice k příležitosti Noci s legendou v počtu 766 kusů, což je počet Jaromírův počet gólů v NHL. Kategorie 68 má tuto postavičku v ceně vstupenky. Postavičku můžete kupovat u hlavního vchodu a platba je možná jak hotově, tak kartou.


Meet and Greet
Pro držitele vstupenek 68, Diamond, Platinum a Gold platí možnost Meet and Greet s Jaromírem Jágrem, a to po skončení oficiálního programu. Přístup na Meet and Greet bude v pořadí podle kategorie vstupenek, jako první kategorie 68, následně Diamond, Platinum a Gold. Držte se prosím instrukcí moderátora.
Fotografie kategorie 68 a Diamond budou vytištené ihned na místě. Kdo má kategorii 68, může vyčkat do skončení Meet and Greet u šatny a my necháme fotografie Jaromíra hromadně napodepisovat. Jiné předměty není možné na Meet and Greet nosit k podpisu.
Ostatní fotografie kategorií Platinum a Gold z Meet and Greet nahrajeme po skončení večera na Facebook VDN Promo, kde si jej budete moci stáhnout. Vyfocením na Meet and Greet dáváte zároveň souhlas ke zveřejnění fotografie na sociálních sítích VDN Promo.



Budeme se na Vás těšit!


Vaše VDN Promo