Vážení a milí návštěvníci,

jsme rádi, že i přes nepříjemná a omezující opatření jste se rozhodli navštívit koncert v PETROF Gallery. Jsme Vám za to velmi vděční a věříme, že prožijete výjimečný večer plný hudby.


Je naší povinností Vás upozornit, že při návštěvě kulturní akce stále platí opatření O - T - N. Prosíme Vás, abyste s sebou měli:

a) národní certifikát o provedeném očkování, za podmínky, že uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu, nebo

b) laboratorní potvrzení o prodělaném onemocnění Covid-19, přičemž u dotyčné osoby uplynula doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu (RAT či RT-PCR) neuplynulo ke dni konání koncertu více než 180 dní, nebo

c) negativní PCR test, který nesmí být starší než 7 dní, nebo

d) negativní antigenní test ne starší než 72 hodin, který provedl zdravotnický pracovník, nebo

e) potvrzení poskytovatele zdravotních služeb, jež prokazuje, že osoba podstoupila rychlý antigenní test (RAT) za dozoru zdravotnického pracovníka prostřednictvím online služby nejdéle před 24 hodinami a jeho negativní výsledek.


Bez některého z výše uvedených dokumentů Vám bohužel nesmíme umožnit vstup do sálu. To neplatí pro děti do dovrčení 6 let věku. Jako pořadatelé jsme dále povinni odepřít přístup na koncert osobám, které vykazují klinické příznaky onemocnění Covid-19.

Na místě lze případně využít možnosti provedení rychlého antigenního testu (samotestu). Samotest si můžete donést vlastní, nicméně jej musíte provést až před personálem přítomným na koncertě a výsledek testu musí být negativní. Vyhodnocení testu trvá zhruba 15 minut, je tedy nutné přijít s dostatečným časovým předstihem.

Po celou dobu konání koncertu se ve všech vnitřních prostorách musíte pohybovat se zakrytými ústy a nosem, a to za použití respirátoru FFP2.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám příjemný zážitek.