Vyndejte staré lístky na Trnkobraní z šuplíku a pojeďte do Vizovic!


Nezapomněli jste své lístky na festival Vizovické Trnkobraní z roku 2020 a 2021 v šuplíku? Podle našich záznamů ano! Ale nevadí. Právě teď je ideální příležitost na jejich výměnu za vstupenky na aktuální ročník. Festival Vizovické Trnkobraní právě zveřejnil kompletní program. Čtěte dále, zjistíte jak na to… :-) 

-> Chci získat lístky na Vizovické Trnkobraní 2022 



Jak si vyměnit poukaz za vstupenku?


Lístky na Vizovické Trnkobraní 2022 můžete získat výměnou za původní vstupenky na Trnkobraní 2020 a 2021. Původní vstupenku na Vizovické Trnkobraní si vyměníte zde (https://www.ticketstream.cz/covid-voucher) za poukaz (pokud jste ji kupovali na pobočce). Je to jednoduché. Zadáte číslo vstupenky a do mailu vám přijde poukaz. Pokud jste kupovali online, přišel vám poukaz mailem. Jestli ne, obraťte se na Ticketstream na mail poukazy@ticketstream.cz a tam vám pomohou. Až budete mít poukaz, pořídíte si za něj novou vstupenku zde (https://www.ticketstream.cz/vstupenky/vizovicke-trnkobrani) a to tak, že číslo poukazu použijete jako 100% slevový kód. Nic nedoplácíte. Novou vstupenku dostanete mailem.

-> Chci vyměnit poukaz za lístky na Vizovické Trnkobranní 2022  


Trnkobraní plné hudebních hvězd

Festival Vizovické Trnkobraní 2022 nabídne letos více než dvě desítky hudebních skupin. Jedná se například o tyto: CHINASKI, RYBIČKY 48, TŘI SESTRY, HARLEJ, ARGEMA, NO NAME, MIRAI, TOMÁŠ KLUS, DESMOD, KATARÍNA KNECHTOVÁ. FLERET, ALKEHOL, BSP, VISACÍ ZÁMEK a spoustu dalších. Kompletní program Vizovického Trnkobraní najdete na festivalovém webu.   

->Chci vědět, kdy hraje, která kapela